Nauja
ROYAL CANIN FHN 4KG EXIGENT SAVOUR KATĖMS
Kodas: 3182550717144

ROYAL CANIN FHN 4KG EXIGENT SAVOUR KATĖMS

Svoris: 4 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 2.5 x 2.5 x 1.2 cm

Visavertis sausas subalansuotas ėdalas itin išrankioms, suaugusioms katėms virš 1 metų amžiaus.
Privalumai

Dvigubas skonis. Kai kurios išrankios kates megsta edalo ivairove.Savour exigent sudarytas iš dvieju rušiu skirtingos sudeties ir teksturos granuliu, kad patenkintu naturalius šiu kaciu poreikius. Optimalus svoris. Specialiai pritaikytas energijos kiekis padeda išrankioms katems palaikyti idealu svori. Individualus poreikiai. Kiekviena kate renkasi jai patinkanti maista pagal savo skonio poreikius: kvapa, skoniu ivairove ar baltymu kieki. Royal Canin sukure 3 skirtingas formules, kad patenkintu net ir išrankiausias kates. Gera šlapimo sistemos veikla. Edalo sudetis padeda palaikyti sveika suaugusios kates šlapimo sistema.
SUDĖTIS: kukurūzai, dehidruoti paukštienos baltymai, ryžiai, augalinių baltymų izoliatas*, gyvuliniai riebalai, kukurūzų glitimas, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, daržovių skaidulos, mielės ir jų dalys, mineralai, cukrinių runkelių minkštimas, sojų aliejus, frukto-oligo-sacharidai, agurklės aliejus. PRIEDAI (kilograme ėdalo): Maistiniai priedai: vitaminas A - 14500TV, vitaminas D3 - 800TV, E1 (Geležis) - 37mg, E2 (Jodas) - 3,7mg, E4 (Varis) - 11mg, E5 (Manganas) - 48mg, E6 (Cinkas) - 143mg, E8 (Selenas) - 0,08mg. Technologiniai priedai: nuosėdinės kilmės klinoptilolitas - 5g. Zootechniniai priedai: amonio chloridas - 5g. Konser- vantai. Antioksidantai. ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS: žali baltymai - 33%, neapdoroti aliejai ir riebalai - 16%, žali pelenai - 7,2%, žalia ląstliena - 3,1%. ŠĖRIMO INSTRUKCIJOS: žr. lentelę. Partijos numeris, registracijos numeris ir galiojimo data pažymėti ant pakuotės. Saugoti vėsioje, sausoje vietoje. *L.I.P.: itin gerai virškinami baltymai.
Maitinimo vadovas
Katės svoris Plonas Normalus Antsvoris
3 kg 51 g 43 g -
4 kg 63 g 53 g 42 g
5 kg 74 g 62 g 49 g
6 kg - 70 g 56 g

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Dideli temperatūros svyravymai (šaltis, karštis) gali įtakoti šlapio maisto konsistenciją ir šlapio bei sauso maisto skonines savybes.